3 ΣΕΙΡΕΣ-3 ΦΑΓΗΤΑ & 3 ΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...

PENNYΟι γιορτές μόλις έχουν φύγει. Βγήκες ξανά και ξανά, είδες φίλους, ξενύχτησες, ήπιες και έφαγες πολύ ώσπου ξαφνικά βρίσκεσαι αρχές προς μέσα Γενάρη και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Δε ξέρεις τι να περιμένεις, όπως κάθε χρόνο. Γι'αυτό και είμαστε εμείς εδώ!

Βρίσκεσαι στο καλύτερο χρονικά σημείο για να ξεκινήσεις να βλέπεις σειρές, μόνος ή με το ταίρι σου. Δε ρωτάω γιατί δεν ακολουθείς τη μόδα των καιρών και δεν το έχεις κάνει ήδη με τόσες σειρές εκεί έξω. Just do it !  Έξω κρύο, βροχές και σύννεφα αλλά εσύ κάθε βράδυ θα βρίσκεις το κίνητρο να επιστρέφεις στον καναπέ και την τηλεόραση ή το pc σου. Γι'αυτό λοιπόν, δε θα σου προτείνω απλώς 3 σειρές, θα σου προτείνω 3 σειρές να ξεκινήσεις να βλέπεις και 3 διαφορετικά φαγητά με τα αντίστοιχα κρασιά που ταιριάζουν γάντι. 

Ξεκινάμε; Οι σειρές που επιλέγουμε ...

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Christmas party bookingΛίγο πριν το τελευταίο τραπέζι της χρονιάς ή το πρώτο για το 2018 βάζουμε στο τραπέζι μας κρασιά που μας αρέσουν και σίγουρα θα αρέσουν και στην παρέα μας και καλύπτουν όλο το φάσμα του γιορτινού μενού.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΔΩΡΑ ΓΙΑ'ΣΕΝΑ...

 

wh and cigarsΕπιλέξαμε αυτά που ζητήσαμε να μας φέρει ο Άη Βασίλης και σας τα παρουσιάζουμε για να αποχαιρετήσουμε το 2017 με τις ωραιότερες ευχές & δώρα .

Μια ωδή στα πάθη και τις λατρείες μας.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Περισσότερα Άρθρα...

CookiesAccept

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand